Drenering

Har hatt befaring av et firma som driver med drenering i dag og fått et ca overslag på hva det vil koste å leie dem til å grave opp.

P.g.a. bla. forsikring har jeg bestemt meg for å ha et firma til å grave opp for meg, så gjør jeg resten selv. Jobben de skal […]

Utvendig arbeid for grunnmur

Planene for grunnmursarbeidet begynner nå å ta form. Dette er jo et område som mange mener noe om, og det kan være litt vanskelig å trekke ut essensen. Men, etter å ha lest en del bla. på byggebolig.no, tror jeg at jeg har funnet ut det jeg trenger å vite.

Drenering er forsåvidt greit (se […]

Arbeidsbil

Har vært på utkikk etter en liten lastebil eller lignende for å kunne bruke til transport av byggevarer og utstyr, og i går kom jeg over en Hyundai H100 varebil med trekkrok og lasteholdere på taket. Den er bortimot ideell til formålet.

Byggebilen

Fikk den for 16.000,- cash kontant, og det er veldig kurant. […]

Kontraksmøte

Var i kontraktsmøte på fredag med selger og megler for å ordne formalitetene omkring kjøpet. Overtakelsesdatoen blir 25. sept., og da blir det en befaring hvor både selger og megler er med. Får sjekket at huset er rent og pent da, tatt en gjennomgang på tomta og andre småting som å lese av strømmen.

Mulig […]

Ja takk til dugnadshjelp :-)

Det er helt klart at dette hus-prosjektet krever mange timer med hardt og ærlig arbeid. I utgangspunktet vil jeg prøve å gjøre alt selv, men det kan hende jeg må «krype til korset» (uten at jeg ser det som noe nederlag) og leie inn noen for enkelte oppdrag.

Uavhengig av det vil jeg basere noe […]