9. januar

Den første uken i 2010 er nå i ferd med å gå mot slutten, og arbeidet skrider bra fram her. Kulden har vært stabil omkring -20 og kaldere.

Har berget vannet, men det frøs en gang på loftet etter at en sikring hadde gått på kursen for 2.etg. Jeg oppdaget det heldigvis før jeg dro hjem en kveld, og fikk tint det opp med en vifteovn.

Ellers er det vanskelig å få opp noe særlig temperatur i stue og kjøkken, men har vært oppe i nesten +5 grader på det meste.. På de kaldeste rommene er det nok sikkert -10 innendørs nå.

Er nå så godt som ferdig med å sette opp stenderverket for etterisolering på stua samt fått isolert det meste. Elektrikeren har også vært her, og er i gang med installasjonen. Nå er nytt sikringskap hengt opp på veggen i kjellernedgangen og det meste av bokser og rør på stua er ferdig.

Nå gjenstår å montere ca 12 downlights i taket, så er det bare trekking av ledninger og kobling som gjenstår av det elektriske på stua.

Neste uke er planen å begynne å kle igjen veggene med rupanel, og muligens gipsplater hvis jeg kommer så langt.

1 kommentar til9. januar

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>