Arbeid før innflytting

Det ser kanskje ikke sånn ut, men det begynner å nærme seg innflytting etterhvert. Planen er 1. februar, men det er mulighet for at det må utsettes noen dager..

Det som skal være mer eller mindre ferdig til denne datoen er stua slik at det går an å flytte møblene hit. Ellers er huset beboelig sånn som det er, bortsett fra at det selvfølgelig trenger noen runder med vaskefilla. For tiden er det ikke noe sted for astmatikere for å si det sånn..

I kveld har jeg begynt å kle igjen veggene på stua med rupanel. Utenpå der kommer det gipsplater og finish. Har ikke bestemt helt hvordan det skal se ut enda, men de fleste veggene blir malt, og så tror jeg det blir tapet på en vegg og panel på en vegg for å bryte litt.

I taket gjenstår å legge inn downlights, og så skal det skrues gips (muligens 2 lag for brannsikring). Taket blir malt hvitt direkte på gipsplater.

Gulvet (hvis jeg finner det igjen under alt rotet som er her nå…) skal beises i en brunfarge har jeg tenkt, og så 2-3 strøk med klar lakk for å få det vanntett og vaskevennlig + beskyttelse av beisen. Før det må det pusses og sikkert også sparkles noen steder.

Arbeidslista før innflytting i prioritert rekkefølge blir ca sånn:

[TABLE=3]

Utenom dette kommer elektrikerarbeidet, og minimum som må gjøres der før innflytting er å få ferdig strømmen til stua, strøm til ganger og kjøkken samt minimum 1 kurs til både loft og kjeller. Nytt inntak og måler skal også på plass.

Ja, så blir det å kjøre flyttelass også selvfølgelig, men det er lenge til 1. februar enda, ikke sant 😉

3 kommentarer tilArbeid før innflytting

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>