Stemningsrapport

Nå er det 13 dager til innflytting (etter planen) Arbeidet går sin gang, men det er stadig ting jeg ser jeg ikke rekker før 1. feb., så beboelses-standarden fra innflyttingsdato senkes stadig..

De siste dagene har gått med til å spikre rupanel på stua, gjøre stenderverket helt ferdig og isolere. Den gamle stuedøråpningen mot gangen er gjort om til vegg(stenderverk) og den nye åpningen er klar til å monteres dørkarm og dør i. Montering av gips kan forhåpentligvis starte onsdag.

I tillegg er så og si alle rør og bokser montert på det elektriske og er klart til trekking av ledninger og deretter kobling. I tillegg til strøm, legges det også opp for antenne/kabel til TV og telefon/datanettverk på stua og opp til 2. etasje. Nå gjenstår kun et par rør opp til 2. etasje før det siste av stuevegger kan kles igjen.

Ellers har det vært gjort en innsats i yttergangen, hvor bla. døra til kjelleren har blitt flyttet inn ca 25 cm, slik at det blir en bredere gang. Ettersom det er planen å bruke det som har vært gang tidligere til bad, så kommer all ekstra plass i yttergangen godt med.

I morgen får jeg kjærkommen dugnadshjelp 🙂 Takk til Per Trygve for god hjelp med rupanelet!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>