Status 20. jan.

Dagen i dag har vært produktiv og arbeidet har gått bra framover, ikke minst takket være god dugnadshjelp. God innsats fra Anders, Per Trygve og Torstein!

Jeg hadde håpet å kunne begynne å kle gips i dag, men det ble ikke tid til det. Det som vi har fått gjort er:

  • Ferdig isolert yttervegger stue
  • Nesten ferdig rupanel stue
  • Riving ifm installasjon av elektrisk anlegg
  • Ferdig trukket rør til alle kurser fra sikringskap!

Nå er det å håpe at søknadspapirene til det elektriske anlegget snart er ferdigbehandlet og godkjent, slik at vi kan få gjort om inntaket og fått installert måler i det nye sikringskapet bla.

Elektrikeren har vært her i dag og vi fikk lagt en slagplan mhp antall kurser og forlegningsvei. Dette har vi diskutert tidligere også, men jeg synes vi endte opp med en endra bedre løsning som jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med.

Kursene ble slik:

[TABLE=4]

I tillegg til dette er det lagt et par ekstra trekkerør (k-rør) ned til kjelleren for å dekke framtidige behov. Alle kurser legges med jord fra sikringskapet.

Med tiden vil all installasjon i 1. og 2. etasje bli lagt skjult, men inntil videre vil det være noe åpen forlegning på kjøkken i 1. etasje og de fleste rom i 2. I kjeller blir det lagt vanlig PR-kabel åpent, da alle vegger er mur/betong.

I morgen er planen å få lagt ferdig rupanel, montert dampsperre på stue og begynt med gipsen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>