Utvidelse av maskinparken

Nå er våren rett rundt hjørnet, og da er det tid for å holde på ute. Det er lenge siden siste skriverier her på siden, men det betyr ikke at det ikke skjer noe; jeg har gått i gang med 2. etasje og er snart ferdig med 2 rom, så har jeg også fått satt opp en utvendig bod og den kommer det bilder av senere .

Men, det var dette med våren ja. Planene for årets utvendige arbeid er å få planert litt, lage en solkrok, støpe noen fundamenter, få satt opp en natursteinsmur eller to, og så er det også vedarbeid som skal gjøres. Naboene vil kanskje også mene at jeg burde rydde litt, og det skal det kanskje også bli en råd med …  Til å hjelpe meg med «våronna» har jeg gått til anskaffelse av en tilnærmet museumsgjenstand; en Mccormick traktorgraver fra 1970. Vi skal nok tilbringe noen fine timer sammen utover våren og sommeren håper jeg..

Skjønnheten eller udyret?? Mccormick 624 med Hymas graveaggregat

Skjønnheten eller udyret?? Mccormick 624 med Hymas graveaggregat

 

Hvis noen i nærområdet har behov for litt gravehjelp eller lignende, så kan det være mulighet for ei hjelpende hånd eller tre.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>