Godt nytt år 2015!

Veldig lenge siden forrige innlegg, men det betyr ikke at det ikke skjer noe her. Tvert i mot, så kan det bety at det skjer mer ettersom en da ikke bruker tid på blogg 😉

For å ta det viktigste først…, traktorgraveren er blitt solgt etter endt tjeneste! Skulle gjerne hatt den lenger, men hadde ikke mer bruk for den, så da var det ikke mening i å ha den stående kun til forfalls. Noen i heimen mente ellers også at den ikke var pen å se på..

Ellers, så har det skjedd en hel del siden sist jeg skrev her. Det viktigste innendørs har vært nytt kjøkken og oppussing av loftstrapp og utendørs har det kommet nytt tak og ny bordkledning (m/vindtetting og etterisolering). Det er med andre ord en helt annen fasade enn tidligere, og det er mulig jeg kommer tilbake til det ved en senere anledning.

Det som står for tur nå er de 2 siste rommene i 2.etg., og jeg har lagt ved et par bilder fra det som skal bli soverom/hobbyrom. Jobben her er å rive, lage tykkere yttervegger og tak, isolere, dampsperre, elektrisk og overflater. Er nå ferdig med riving og, som bilde viser, i gang med å kle skråtak på nytt med rupanel etter nedforing.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>