Veiarbeid på Stavne

Arbeidet med å lage ny tunnel under Dovrebanen ved Stavne er nå godt i gang. For å kunne gjennomføre arbeidet med tunnelen, er trafikken midlertidig lagt om til den gamle Osloveien over en strekning på 2-300 meter.

Vegvesenet har laget en skisse av hvordan det ferdige veisystemet skal bli, som viser planene på en lettfattelig måte.  Dette skal være ferdig i løpet av 2012. Jeg har tatt meg den frihet å kopiere den her.

 

rv706_stavne

rv706_stavne

Lenker

 

2 kommentarer tilVeiarbeid på Stavne

 • Mariann

  Hei. Ser du har en Scan62. Er du fornøyd med den? Vurderer å kjøpe denne ovnen nå og finner få erfaringer om den.

  • Steinar

   Heisann! Jeg kjøpte denne ovnen på butikken «varmeforum» uten å ha lest noe særlig om den, men de anbefalte den så jeg gikk for den.

   Har hatt den 2 vintrer nå og er jevnt over fornøyd. Har én ting å utsette, og det er at asken må tømmes forholdsvis ofte, da kanten mot døråpningen er litt lav, men det er ikke noe problem akkurat. Ellers så varmer den godt, og glasset i døra holder seg forholdsvis rent over tid.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>