29. sep.

Riving

Nå har jeg fått tatt over huset, og har begynt å jobbe på det. Har fått fjernet gulvbelegg og huntonittplater i stua, og jobbet en del i kjeller med å rive ned tak og vegger som har vært kledd inn.

Jekking

Har begynt å danne meg et rimelig godt bilde av hvordan huset har seget og hva som må til for å få det jekket opp i vater igjen. Det er det sørlige hjørnet som har seget mest, og her holder grunnmuren på å gå såpass opp i liminga at det bør rives og støpes et nytt hjørne. Ellers henger kjellergulv og grunnmur dårlig sammen slik at muren har seget en del mer enn gulvet. Det er et par teglsteinsvegger som går på tvers av huset i kjelleren, og hvor det vises ganske tydelig på etasjeskillet at de ikke har seget spesielt mye i forhold til hva muren har gjort.

4 comments to 29. sep.

 • Du har litt å gjøre ser jeg, håper du får gravd i dette været vi har nå for tiden, når du skal gjøre det.

  • Steinar

   Ja, det har jo regnet i bøtter og spann og vel så det en stund nå, så det er ikke ideelle forhold for å grave nå, men håper jeg skal få gjort det i neste uke

 • Kirsti og Olav

  Hei Steinar! Gratulerer me huskjøp! Så arti da:) Bærre så synd vi har fløtta – ellers skoilla vi gått dæ t hånde. Men du får sei ifrå når fløttlasse ska kjøras. Vi kainn næmli tilby ein fløttbil i særklasse, me heilt spesielle spesifikasjona;) Håpe d går bra me dæ ellers å! Vi har det veldig fint her, men må innrøm vi savne spellkveldan i trondheim:)

  • Steinar

   Hei Kirsti og Olav! Takk for det! Fløttbil ja.. – trur æ vil sjå den før æ eventuelt godkjenne den…;) Tvile ikke på at dåkk hadd stilt opp om dåkk va i byen, og som dåkk ser av bildan, så trengs alle gode krefter på dette prosjektet 🙂 Håpe det går bra med dåkk å, og at dåkk trives. Dåkk e velkommen innom på spillkveld og anna når dåkk e på trøndelags-besøk 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>