Nå nærmer det seg..

..at stua blir innflyttingsklar. Som jeg sikkert har sagt i en måned nå, så vil jeg tro at mye har skjedd i løpet av 14 dager…, denne gangen stemmer det forhåpentligvis. Nå er det jo påske snart, og det hadde vært artig og fått det meste ferdig til da.

Det som gjenstår nå er:

  • Beising og lakking av gulv
  • Noe sparkling tak og vegger
  • Maling tak og vegger
  • Male og sette opp panel på 2 vegger
  • Foringer og maling av vinduer
  • Listing
  • Montere ovn

Har fått gjort noen «artige» jobber denne uka, bla. har vi slipt gulvet (furuplank) og det gjorde en stor forskjell. Nå er det lyst og fint gulv over det hele, bare synd at det skal beises svart.. 🙂

Ellers har vi fått tatt hull i pipa og montert røykinnføring i tillegg til å pusse ferdig resten av pipa. Dvs at nå er murarbeidet ferdig på stua, og det er virkelig godt!! Grunnen til at det måtte tas nytt hull, er at det gamle hullet var så langt ned at det ikke passet til den nye ovnen jeg skal sette inn. I tillegg får jeg nå ca 1m røykrør i ronmmet som betaler seg godt i form av ekstra varme avgitt. Reglene for røykrør er i følge feiertilsynet her i kommunen 30cm avstand til brennbart materiale som minimum; her ble det 40cm opp til tak (som er nærmeste brennbare materiale).

her er noen bilder fra denne ukas jobbing

7 kommentarer tilNå nærmer det seg..

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>