En liten oppdatering.

For de som følger med på bloggen, kommer her en liten oppdatering..

Stua begynner nå å bli ferdig planlagt med møblering og de fleste møbler er på plass. Ovnen er installert og den er jeg foreløpig godt fornøyd med. Gardiner er hengt opp og vinduer er ferdigmalt. Listverk er på plass, nedvasking etter langvarig oppussing gjennomført, så nå mangler bare noe småtteri før det settes punktum for stua.

Ellers har jeg jobbet litt med tetting og gjenoppbygging av grunnmuren, og ser nå enden på dette arbeidet. Grunnmursplast som ble lagt ifm drenering er også for det meste festet, her gjenstår stort sett bare den øverste lista som skal festes og så overpusses med mørtel.

Nå begynner planene for neste fase å settes ut i livet, og i første omgang handler det om badet som skal bygges i 1.etg. Her er jeg bare såvidt i gang, og har bl.a installert nye vinduer. Framdriften på badet er jeg foreløpig litt usikker på, men noe av det første som må skje er å få røropplegget på plass. Deretter blir det avretting av gulv, plater på veggene og i taket, membran og tilsist flislegging.

Utvendig har det også formet seg noen planer, bla. står følgende på tapetet:

  • Redskapsbod, ca 10m²
  • Støpe trapp til kjellernedgang
  • Ta hull i grunnmur og sette inn kjellerdør

Som jeg vel burde ha lært til nå, så tar ting lengre tid enn en tror, så hva jeg rekker i år er ikke godt å si, men i alle fall bør badet og grunnmuren være ferdig før vinteren kommer.

Har noen få bilder fra noe av det som er skrevet om her, flere bilder kommer i et senere innlegg når stua er helt ferdig.. God sommer så lenge til dere som følger bloggen!

1 kommentar tilEn liten oppdatering.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>