Dugnadsdag

Med påsken vel overstått, er det igjen tid for å fortsette arbeidet med huset. I går ble det første dugnaden siden sent i høst, og det er med på å gi motivasjon samtidig som en også får gjort en del.Det viktigste vi fikk gjort i går var å løfte ut stålbjelken som har vært brukt til husjekkinga. Med den ute, kan jeg gå videre i arbeidet med å støpe på grunnmuren og få det tett mellom mur og treverk (bunnsvill).

Så ble det også lagt ned en god innsats i å planere gårdsplass og fjerne en del jord derfra. Jeg fikk jo tilkjørt ca 35 kubikk masse i høst, som for det meste gikk til å utvide gårdsplassen/parkeringsplassen, og når nå telen holder på å slippe taket, blir det selvfølgelig et gjørmehull, eller åker om du vil. Arbeidet i går ble avsluttet med å legge veiduk over jorda, så skal kommunen (det er offentlig snuplass) komme med grus i neste uke en gang som topplag.

Ellers fikk vi satt opp stendere til en ny vegg mellom 2 soverom i 2. etg., men det kommer jeg tilbake til senere. I tillegg litt vasking og rydding.

Arbeidet med stua har også gått framover, og nå mangler det bare panel på en vegg, så er alle veggene ferdig. Det som gjenstår her er gulvet samt listing og å sette inn vedovn, så det er ikke lenge til stua kan møbleres!

Takk til dugnadsfolkene po, odd, 2x tore og mamma! 🙂

4 kommentarer tilDugnadsdag

 • Esmeraldas Hjerte

  Vååår, tra-laa-laaa- våååårr! …Og det blir SÅÅÅÅ fint:) Gjett om du kan invitere naboen på kaffe i den stua, da….:)Sukk:)

 • Steinar

  ja, trur stua blir helt grei når den er ferdig…:)

 • Storesøster

  Så flenk dokk e ! Vi kan også inviteres til kaffe i den stua 🙂 Vi tar gjerne en arbeidsdag vi også, bare planlegg i god tid. Uti mai er vi fri fra mange verv og fritidsaktiviteter.

  • Steinar

   dåkk får kom å se det på nært hold om itj så alt for leng. Kaffe om 14-daga trur æ skuill gå bra, da har ovn dåkkers forhåpentligvis kommi te heder og verdighet igjen å.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>