25. okt

Nå har det skjedd en del de siste dagene, så på tide med en oppdatering.

Siden sist har jeg fått reparert banketten på noen steder der den var svak p.g.a. gammel betong som var oppsmuldret av tidens tann og mest sannsynlig fordi det er brukt mange store steiner som fyllmasse i betongen slik at det har blitt for lite bindemiddel. I tillegg har jeg også forsterket banketten/sålen et sted ved å støpe på ca 40×40 cm på det meste og forbundet med den gamle banketten ved armering som er boret inn. Det gir huset mer å flyte på, og reduserer risikoen for eventuelt framtidige setninger.

Har også fått støpt det nederste platået (med sluk) i det som skal bli kjellernedgang etterhvert.

Så er drensrørene ferdig lagt, og det er nesten grunn til å feire! Etter at grøftene ble gravd, så har det tørket mye opp i kjelleren og en kjenner det veldig godt på luft og lukt der nede, nå går det faktisk an å puste uten kvelningsfornemmelser.. Takk til pappa, svoger og gutta boys som har vært på dugnad!

2 kommentarer til25. okt

  • Det var hyggelig å hjelpe idag. Ser ut til at du får litt av en jobb med støpinga ved kjellerinngangen. Etter å se hvor mye volum det blir.

    • Steinar

      Ja, bra at du kom! Har du mulighet i morgen også.., hadde vært veldig god hjelp.
      Blir nok en god jobb med støpinga, men funderer på å droppe å blande betongen selv og bestiller ferdigblandet og mørtelbil i stedet, blir etter sigende ikke spesielt dyrere.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>